Aragaz Lent : Coaste Picante De Țară
Aragaz lent: coastele Picante de țară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 966 calorii, 89G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de chili Chipotle măcinată, oțet de cidru, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Coaste De Țară Picante Cu Aragaz Lent, Coaste în stil rustic pentru grătar cu aragaz lent, și Coaste De Țară Santa Fe Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, ketchup - ul, oțetul, zahărul brun, sarea, Worcestershire, pudra de chili și oregano într-un aragaz lent de 4 până la 6 litri. Se amestecă coastele. Gatiti la foc mic timp de 6 ore sau la mare timp de 3 1/2 ore. Folosind clești, scoateți coastele din aragaz și aranjați pe o tigaie pentru pui.
Se toarnă sucurile din aragaz într-un castron și se pune la congelator timp de 10 minute pentru a grăbi separarea grăsimii.
Îndepărtați și aruncați grăsimea.
Se toarnă sucurile degresate într-o cratiță; se fierbe la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Fierbeți coastele la aproximativ 6 inci de la foc până se rumenesc.