Aragaz Lent Caserola Pentru Micul Dejun Peste Noapte

Slow Cooker peste noapte mic dejun caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 333 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 25 de mâncăruri și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de ceapă verde, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Caserola Pentru Micul Dejun Peste Noapte, Aragaz Lent Caserola Pentru Micul Dejun Peste Noapte, și Caserola Pentru Micul Dejun Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Gătiti cârnați conform instrucțiunilor pachetului; tăiați în felii de 1/4 inci; deoparte. Într-un castron, combinați ceapa verde, ardeiul roșu, ardeii iute și cilantro; pus deoparte.
Pulverizați interiorul unui aragaz lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit pentru legume.
Strat o treime din maro hash, cârnați, amestec ceapa verde și brânză în ciob. Repetați straturile de două ori. Într-un castron, bateți ouăle, laptele, sarea și piperul; se toarnă peste ingrediente stratificate.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 până la 8 ore sau până când termometrul introdus în centru citește 160 de grade F.