Aragaz lent Carne de vită Stroganoff II

Slow Cooker Beef Stroganoff II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 644 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Un amestec de bouillon de vită, friptură rotundă, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Stroganoff De Vită Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, și Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se rulează carnea de vită în făină și se sotează în uleiul încins până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea în aragazul lent și acoperiți cu supa, apa și bulionul.
Gatiti la setare inalta timp de 8 ore. Se amestecă smântâna în ultimele 30 de minute.
Gatiti taiteii de ou conform instructiunilor pachetului.
Serviți carnea peste tăiței.