Apple Galette

Apple Galette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Apple Galette. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 405 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, conserve de caise, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Apple Galette, Apple Galette, și Apple Galette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Adăugați unt și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și amestecați doar până când aluatul începe să se aglomereze, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați aluatul răcit. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Întindeți aluatul între foi de hârtie pergament până la o grosime rotundă de 1/8 inch, cu diametrul de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Scoateți foaia superioară de pergament. Folosind foaia de jos ca ajutor, transferați aluatul pe pergament pe o foaie mare de copt netăiată. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Combinați feliile de mere, 2 linguri de zahăr și coaja de lămâie într-un castron mediu; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Răspândiți conservele peste crustă, lăsând o margine simplă de 1 1/2 inch. Aranjați feliile de mere în cercuri concentrice deasupra conservelor, suprapunându-se ușor. Folosind pergamentul ca ajutor, pliați marginea crustei simple peste mere, ciupind orice fisuri în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Periați crusta cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
10
Presărați marginile crustei și merele cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Coaceți galette 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să coaceți până când crusta devine aurie, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Scoateți din cuptor. Glisați cuțitul lung subțire între pergament și galette.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Lăsați să stea cel puțin 10 minute.
14
Tăiați în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista