Apple Crisp

Apple Crisp
Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ușor unt, coajă de lămâie, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, Apple înghețată crocantă pentru petrecerea noastră de toamnă Apple! # SundaySupper, și Cupcakes Crocante De Mere Cu Glazură De Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Puneți merele pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Tăiați obrajii din măr, pentru a îndepărta miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Tăiați în felii destul de subțiri, dar nu prea subțiri.
6
Puneți-le într-un castron și adăugați coaja de lămâie și sucul și coaja de portocală și sucul. Aruncați pentru a acoperi merele, apoi adăugați melasa, 1/2 linguriță de sare, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara. Aruncă să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-un alt bol, combinați făina, zahărul brun și restul de 3/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați untul în castron și rupeți-l cu degetele integrând făina cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Întindeți-l pe o farfurie sau o foaie mică de copt și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt dreptunghiular superficial (aproximativ 13 inci lungime și 9 inci lățime) cu lingura rămasă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Adăugați merele și acoperiți cu amestecul de unt-făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
12
Puneți vasul în centrul cuptorului și coaceți până când merele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu vârful unui cuțit. Toppingul ar trebui să fie și maro auriu, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească câteva minute înainte de servire. Pentru a servi, garnisiți cu coajă suplimentară de lămâie și înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista