Apple Crisp
Nevoie de o desert vegetarian? Apple Crisp ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 338 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți scorțișoară măcinată, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, Înghețată crocantă de mere pentru petrecerea noastră de mere de toamnă! # SundaySupper, și Cupcakes Crocante Cu Mere Cu Glazură De Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, zahărul brun, scorțișoara și sarea.
Adăugați bucățile de unt și folosiți degetele pentru a freca amestecul împreună până când untul este încorporat și amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l la frigider pentru a se răci în timp ce pregătiți umplutura de mere.
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Curățați merele și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Scoateți miezurile și aruncați-le.
Tăiați jumătățile de mere pe lungime în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci-ar trebui să existe aproximativ 6 căni în total.
Transferați feliile de mere într-un vas de copt pătrat de 8 inci și întindeți-le uniform.
Stropiți până la 1/4 cană de apă peste mere—folosiți mai puțină apă dacă merele sunt deosebit de suculente.
Împrăștiați uniform toppingul crocant peste fructe fără a apăsa pe el.
Coaceți până când toppingul se rumeneste, merele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, iar sucurile clocotesc, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Se transferă într-o grătar pentru a se răci timp de 10 minute.
Se servește cald, cu sau fără o lingură de înghețată de vanilie sau un strop de smântână grea. Faceți înainte: Apple crisp poate fi copt, răcit complet, acoperit și păstrat la temperatura camerei timp de 1 zi. Reîncălziți, neacoperit, într-un cuptor cald până când este încălzit.