Apple Charlotte cu scorțișoară Sabayon

Apple Charlotte cu scorțișoară Sabayon
Apple Charlotte cu scorțișoară Sabayon este un vegetarian felul principal. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1027 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Apple Charlotte, Apple Charlotte, și Tigaie Cu Mere Charlotte.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin a face umplutura. Puneți o tigaie mare sau o tigaie la foc mediu și adăugați unt. Cojiți și tăiați obrajii de pe mere, apoi tăiați-le în bucăți de 1/2 inch. Odată ce untul s-a topit și abia începe să spumeze, adăugați mere, fasole și păstăi de vanilie răzuite, suc de lămâie și zahăr brun și scorțișoară. Aruncați pentru a acoperi bine și gătiți timp de 20 până la 25 de minute până când merele sunt doar fragede și lichidul s-a evaporat. Sosul se va carameliza ușor și ar trebui să aibă o culoare închisă frumoasă și bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Într-un vas superficial, faceți aluatul combinând ouă, lapte, zahăr și scorțișoară. Se amestecă cu un tel până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F și generos unt și zahăr 4 (1 cană) ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
5
Inversați un ramekin sau folosiți un tăietor rotund pe jumătate din feliile de pâine pentru a le folosi ca ghid pentru a tăia cercuri. Acestea vor fi bazele și partea de sus a charlottes - ar trebui să aveți 8 în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Tăiați celelalte felii de pâine pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
7
Lucrul cu cercurile. înveliți ușor în aluat și așezați-l în fundul fiecărui ramekin. Înmuiați ușor și celelalte dreptunghiuri de pâine în aluat, apoi folosiți - le pentru a alinia pereții fiecărui ramekin-așezându-le în poziție verticală în jurul perimetrului, lăsând o surplombă pe care o veți folosi ulterior pentru a plia și sigila charlotte. Ar trebui să dureze aproximativ 6 benzi pe ramekin. Umpleți fiecare matriță cu mere și o parte din caramel din tigaie. Îndoiți marginile pentru a le sigila complet și presărați blaturile cu puțin zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
PâinePâine
ZahărZahăr
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
8
Coaceți în centrul cuptorului timp de 20 până la 25 de minute. Dacă blaturile se rumenesc prea repede, acoperiți ușor cu folie. Când ați terminat, pâinea se va umfla ușor, marginile vor fi maronii și zahărul de deasupra se va carameliza. Se lasă să se răcească ușor, apoi se trece un cuțit în jurul marginilor și se inversează pe plăci individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se servește cu Sabayon de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
10
Pentru a face sabayon, combinați ingredientele într-un vas mare de amestecare și puneți peste o oală cu apă clocotită la foc mic, adică un cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Bateți (puteți folosi un tel electric pentru a ușura) până când amestecul devine ușor și pufos și volumul aproape se dublează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista