Aperol Fizz de la Cotogna

Aperol Fizz de la Cotogna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Aperol Fizz de la Cotogna. Această rețetă face 2 porții cu 140 de calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați St. sirop de zahăr din trestie Martinica, suc de la 2 lămâi, răsucire de grapefruit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 89 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Plaja de cristal din Cotogna, Introducere în Aperol, și Aperol Gin Punch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați Aperol, suc de lămâie, sirop de trestie și albuș de ou în agitatorul de cocktail. Agitați energic fără timp de 15 secunde pentru a emulsiona albușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sirop De TrestieSirop De Trestie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Adăugați gheață și agitați până la frig, aproximativ 15 secunde. Se strecoară în două pahare mici de suc. Acoperiți fiecare pahar cu seltzer și garnisiți fiecare pahar cu o răsucire de grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Apă SpumantăApă Spumantă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista