Aperol Fizz de la Cotogna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Aperol Fizz de la Cotogna. Această rețetă face 2 porții cu 140 de calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați St. sirop de zahăr din trestie Martinica, suc de la 2 lămâi, răsucire de grapefruit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 89 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Plaja de cristal din Cotogna, Introducere în Aperol, și Aperol Gin Punch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați Aperol, suc de lămâie, sirop de trestie și albuș de ou în agitatorul de cocktail. Agitați energic fără timp de 15 secunde pentru a emulsiona albușul de ou.
Adăugați gheață și agitați până la frig, aproximativ 15 secunde. Se strecoară în două pahare mici de suc. Acoperiți fiecare pahar cu seltzer și garnisiți fiecare pahar cu o răsucire de grapefruit.