Aperitivul picant al lui Gino
Aperitivo picant Gino ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 96 calorii. Dacă aveți passata, zahăr tos, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gino ' s jalape, Vișine Spumante Aperitivo, și Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se prăjește cu tăiței picante.
Instrucțiuni
Puneți passata, sucul de lămâie, nucșoara, sarea și pudra de ardei iute într - un castron sau ulcior și amestecați bine, adăugând grappa sau vodca, apoi răciți la frigider cel puțin 1 oră. răciți 6 pahare de cocktail - paharele mici de Martini sunt cele mai bune-în același timp.
Se toarnă puțină apă într-una și se presară câteva linguri de zahăr în cealaltă. Luați fiecare pahar și înmuiați janta în apă, apoi zahărul. Împărțiți aperitivul între pahare și decorați cu felii de var.