Aperitive Sandwich Cu Castraveți

Aperitive Sandwich Cu Castraveți
Aperitive sandwich castravete necesită în jurul valorii de 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 179 calorii. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de salate, castraveți, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 40 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Castraveți-Aperitive De Măsline, Aperitive Cu Creveți De Castraveți, și Club de carte + aperitive de secară cu castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați crema de brânză, smântâna și sosul de salată italiană într-un bol până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Salată ItalianăAmestec De Salată Italiană
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți amestecul de brânză cremă deasupra pâinii de petrecere pumpernickel și acoperiți fiecare felie cu 1 până la 2 felii de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
PumpernickelPumpernickel
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista