Aperitive de conopidă
Aperitivele de conopidă durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,7 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 de calorii , 19 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 14. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Un amestec de sare, boia de ardei, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88% , ceea ce este grozav. Rețete similare sunt aperitivele cu castraveți , aperitivele de Halloween și aperitivele mexicane cu șuncă și brânză ale lui Johnny Jalapeno .
Instrucțiuni
Puneți 1 inch de apă și conopida într-o cratiță; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Scurgeți și puneți imediat conopida în apă cu gheață.
Într-un castron puțin adânc, combinați înlocuitorul de ou, untul, sosul Worcestershire și muștarul. Într-un alt castron, combinați pesmetul, parmezanul, busuiocul, sarea, piperul și boia. Înmuiați conopida în amestecul de ouă, apoi acoperiți cu amestecul de pesmet.
Puneți în două neunsate de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până devin aurii.
Serviți cu sos de spaghete pentru înmuiere, dacă doriți.