Aperitive de conopidă

Aperitive de conopidă
Aperitivele de conopidă durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,7 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 de calorii , 19 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 14. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Un amestec de sare, boia de ardei, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88% , ceea ce este grozav. Rețete similare sunt aperitivele cu castraveți , aperitivele de Halloween și aperitivele mexicane cu șuncă și brânză ale lui Johnny Jalapeno .

Instrucțiuni

1
Puneți 1 inch de apă și conopida într-o cratiță; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți și puneți imediat conopida în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgeți și uscați.
4
Într-un castron puțin adânc, combinați înlocuitorul de ou, untul, sosul Worcestershire și muștarul. Într-un alt castron, combinați pesmetul, parmezanul, busuiocul, sarea, piperul și boia. Înmuiați conopida în amestecul de ouă, apoi acoperiți cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Puneți în două neunsate de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Serviți cu sos de spaghete pentru înmuiere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista