Aperitive Cu Chiftele Teriyaki

Aperitive Cu Chiftele Teriyaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați aperitivele cu chiftele Teriyaki. Această rețetă face 12 porții cu 130 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de Kikkoman teriyaki baste & glaze, carne de vită măcinată, marinadă și sos kikkoman teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pesmet panko ai putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crocant ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Salsa-Aperitive Cu Chiftele, Gluten Gratuit Asiatice Ghimbir Chiftele Aperitive, și Boluri Cu Chiftele Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa, sosul Teriyaki, Panko și carnea de vită măcinată într-un bol mare și amestecați bine. Formați în chifteluțe mici, cu diametrul de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați pe o foaie de copt antiaderentă sau pe o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 325 de grade F. 20 de minute. Aruncați cu Teriyaki suplimentare ungeti & glazura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista