Aperitive Cremoase Cu Salată De Ouă
Aperitive cremoase de salată de ouă este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 15. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați philadelphia arpagic & ceapă cremă de brânză, pâine de secară cocktail, maioneză cu conținut redus de grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cremos Parmezan Carbonara (Fără Ou), Aperitive Cremoase De Anghinare, și Aperitive Cremoase Creole Crab Pot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cremă de brânză, maioneză și murături într-un castron mediu.
Adăugați ouă; se amestecă ușor. Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
Se întinde pe felii de pâine chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo