Aperitiv Satay De Porc
Aperitivul satay de porc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 64 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piper, sos de soia, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Carne De Porc Satay, Carne De Porc Satay, și Carne de porc satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în benzi de 24 (6 x 1/2 inch); așezați într-un castron mare.
Combinați untul de arahide și următoarele 6 ingrediente (unt de arahide prin usturoi) într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați 1/4 cană amestec de unt de arahide la carne de porc; aruncați bine. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute. Rezervați amestecul de unt de arahide rămas.
Filetați carnea de porc pe frigarui de 24 (6 inci).
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Așezați frigarui pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; grătiți sau fierbeți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu amestec rezervat de unt de arahide.