Aperitiv Pentru Pizza Cu Legume

Aperitiv Pentru Pizza Cu Legume
Veggie Pizzan aperitiv ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 33 și costă 35 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână roșii, piper, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 33 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Veggie Pizzan Aperitiv, Veggie Pizzan Aperitiv, și Aperitiv De Pizzan Cu Legume De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.separați aluatul în 4 dreptunghiuri. Apăsați pe partea de jos și în sus a tăvii de copt de 15x10x1 inci pentru a forma crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Coaceți 11 până la 13 minute sau până se rumenesc; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Se amestecă crema de brânză, sosul, mărarul și sarea de ceapă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
MărarMărar
4
Se întinde peste crustă; deasupra cu ingredientele rămase. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
5
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 33 m.
Porții33
Scor De Sănătate0
Revista