Aperitiv Pentru Globul Ocular De Halloween

Aperitivul globului ocular de Halloween necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 81 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet, colorant alimentar, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. 142 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Băutură de Halloween mai înfricoșătoare : cocktail de Halloween Eyeball Highball, Halloween Martini: Globul Ocular Highball Halloween Cocktail, și Halloween Globul Ocular Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță mare; adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 in. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Se pune în apă cu gheață până se răcește complet. Spargeți ușor ouăle (nu coajați).
Într-un castron mare, combinați 3 căni de apă fierbinte, colorant alimentar și oțet.
Adăugați ouă. (Dacă ouăle nu sunt complet acoperite de apă colorată, adăugați mai multă apă fierbinte.)
Lăsați să stea 30 de minute.
Scoateți ouăle cu o lingură pliată; coaja.
Tăiați ouăle pe jumătate în lățime.
Așezați gălbenușurile într-un castron mic; puneți albii deoparte. Puneți gălbenușurile cu o furculiță; amestecați maioneza, ceapa, coriandrul și muștarul.
Pentru a nivela jumătățile de albuș de ou, tăiați o felie mică din partea de jos a fiecăruia; așezați pe un platou de servire. Pipeți sau umpleți amestecul de gălbenușuri în centrul albilor.
Așezați o felie de măsline pe fiecare; umpleți măslinele cu ketchup. Se dă la frigider până la servire. Această rețetă se consumă cel mai bine în ziua în care este pregătită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
![Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut]()
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie aproape de meridianul 4. Longitudinea este 60% vin de bază din vintage 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă din foudre și stejar neutru. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4GR / L.