Antipasto pentru cină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 685 calorii, 38g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de sparanghel, boia de ardei, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată De Cină Antipasto, Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, și Cina de pui cu crustă de Pecan pentru cină.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele nouă ingrediente (ulei, oțeturi și condimente).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Subţire-
2
Așezați fasolea garbonzo într-un castron, acoperiți cu felie de ceapă și căței de usturoi și turnați 2 linguri de pansament deasupra. Se da la frigider 1-4 ore.Pregătiți legumele și aburiți fiecare până când sunt crocante. Clătiți sub apă rece, scurgeți și setați fiecare aside.To prăjiți ardeiul gras, tăiați în jumătăți, îndepărtați semințele și membranele și așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt acoperită cu folie. Ardei iute până când pielea se înnegrește și vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Scoateți din broiler și înfășurați imediat fiecare jumătate în prosoape de hârtie umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Așezați jumătățile de ardei într-o pungă de hârtie, pliați de sus în jos și lăsați-le deoparte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Îndepărtați jumătățile de piper de rău, desfaceți și îndepărtați pielea. Se clătește sub apă rece, se taie în fâșii și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scoateți ceapa și usturoiul din garbonzos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Scurgeți marinada și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8
Așezați verdeața pe un platou mare sau într-un castron mare, puțin adânc (cum ar fi un castron mare de servire a pastelor).Aranjați legumele, brânza, măslinele și tonul atractiv peste patul de verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Verzii
Aluat De Pâine De Porumb
Rețetă De Pizzocheri
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Combinați marinada rezervată și pansamentul; se toarnă peste antipasto.