Antipasto la grătar cu Dip de fasole usturoi
Antipasto la grătar cu Dip de fasole Garlicky este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 496 calorii. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, pâine de țară la grătar, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Garlicky Alb Bean Dip, Antipasto De Legume La Grătar, și Legume Antipasto La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați fasolea cu usturoiul, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei de măsline. Procesați până se omogenizează, apoi răzuiți într-un castron. Îndoiți busuiocul și condimentați cu sare și piper.
Ungeți ardeii și feliile de dovlecei și vinete cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Înfășurați un file de hamsii în jurul fiecăruia dintre bocconcini și filetați bilele pe șase frigarui de 8 inci.
Grătiți ardeii și dovleceii tăiați felii și vinetele la foc mediu-fierbinte până când sunt ușor carbonizate și fragede, aproximativ 2 minute pe parte pentru dovlecei și 4 minute pe parte pentru ardei și vinete.
Transferați într-un platou mare și întindeți scufundarea de fasole pe feliile de dovlecei și vinete.
Ungeți ușor feliile de roșii cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați roșiile în platou. Ungeți ușor grătarul. Grătiți bocconcini frigărui timp de 1 minut, rotind o dată sau doar până când începe să se topească; transferați frigaruile pe platou.
Serviți antipasto cu restul de fasole albă și pâinea la grătar.
Faceți înainte: baia de fasole albă poate fi acoperită și refrigerată peste noapte.
Recomandarea vinului: un Sauvignon Blanc prietenos cu mâncarea, cu tonuri pe bază de plante și aciditate îndrăzneață, va accentua vinetele și usturoiul la grătar și va echilibra hamsiile sărate din acest fel de mâncare. Căutați o îmbuteliere italiană, cum ar fi 2000 Borgo Conventi sau 2000 Livio Felluga.