Annie ' s Melt-in-your-mouth Mahi (pește)
Annie ' s topi-in-ta-gura Mahi (pește) este un pescatarian rețetă cu 25 de porții. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 68 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână sare și piper, tilapia, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Annie ' s Melt-in-Your-Mouth Mahi (pește), Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, și Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Bateți împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie într-un castron suficient de mare pentru a înmuia peștele.
Amestecați pesmetul, parmezanul, mărarul, rozmarinul și sarea și piperul într-un alt bol de dimensiuni similare.Înmuiați fiecare filet în amestec de ulei de măsline, apoi acoperiți cu amestec de pesmet și puneți-l într-un vas de sticlă de 9x13 inch.Completați fiecare filet cu 2-3 unt de dollops.
Coaceți timp de aproximativ 15 min sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.