Anjou Bakery ' s Marionberry Pie
Plăcinta de Marionberry a Anjou Bakery ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 8 porții cu 610 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți amidon de porumb, marionberries, crusta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Red Anjou Plăcintă, Tort de pere Anjou, și Pâine De Pere Condimentată D ' Anjou.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele uscate într-un mixer de suport.
Adăugați untul și bateți cu atașamentul cu zbaturi la viteză mică, răzuind vasul după cum este necesar, până când bucățile au dimensiunea stafidei. Cu mixerul încă la viteză mică, stropiți în 1 lingură. apă cu gheață; bateți până când produsele de patiserie se reunesc, 1 1/2 până la 3 minute. Formați 1 1/4 căni într-un disc și restul într-un disc mai mic.
Se incalzeste cuptorul la 375 cu rack pe treapta de jos. Pe o placă ușor înmuiată, rotiți discul mai mare într-un 12-in. cerc. Slăbiți cu o spatulă metalică lungă, rotiți ușor în jurul unui știft, apoi derulați într-un 9-in. Pie pan (dacă aluatul se fisurează, apăsați înapoi împreună). Ori marginea sub, deci este la același nivel cu pan rim, apoi crimp. Se răcește 15 minute.
Rulați aluatul rămas într-un 11-in. cerc. Cu un tăietor de prăjituri, tăiați cât mai multe forme, cum ar fi pătrate, după cum este necesar pentru a acoperi cea mai mare parte a plăcintei. Setați decupaje pe o foaie de copt; se răcește 15 minute.
Faceți umplutură: amestecați amidonul de porumb și zahărul granulat într-un castron mare.
Adăugați fructe de pădure cu sucuri și aruncați pentru a acoperi. Aranjați uniform în coajă de plăcintă. Periați ușor decupajele de patiserie cu apă și presărați cu zahăr grosier. Aranjați decupajele peste umplutură.
Coaceți plăcinta până când umplerea bulelor și patiseria este aurie în centru, 55 până la 60 de minute (până la 1 1/2 ore dacă fructele de pădure au fost înghețate); dacă marginea începe să se întunece, acoperiți cu folie și dacă plăcinta începe să buleze, puneți o tigaie cu margini sub ea.
Lăsați să se răcească pe un suport la temperatura camerei, cel puțin 3 ore.
* Găsiți zahăr spumant cu consumabilele de copt.