Anjou Bakery ' s Marionberry Pie

Anjou Bakery ' s Marionberry Pie
Plăcinta de Marionberry a Anjou Bakery ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 8 porții cu 610 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți amidon de porumb, marionberries, crusta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Red Anjou Plăcintă, Tort de pere Anjou, și Pâine De Pere Condimentată D ' Anjou.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele uscate într-un mixer de suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2
Adăugați untul și bateți cu atașamentul cu zbaturi la viteză mică, răzuind vasul după cum este necesar, până când bucățile au dimensiunea stafidei. Cu mixerul încă la viteză mică, stropiți în 1 lingură. apă cu gheață; bateți până când produsele de patiserie se reunesc, 1 1/2 până la 3 minute. Formați 1 1/4 căni într-un disc și restul într-un disc mai mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se incalzeste cuptorul la 375 cu rack pe treapta de jos. Pe o placă ușor înmuiată, rotiți discul mai mare într-un 12-in. cerc. Slăbiți cu o spatulă metalică lungă, rotiți ușor în jurul unui știft, apoi derulați într-un 9-in. Pie pan (dacă aluatul se fisurează, apăsați înapoi împreună). Ori marginea sub, deci este la același nivel cu pan rim, apoi crimp. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Rulați aluatul rămas într-un 11-in. cerc. Cu un tăietor de prăjituri, tăiați cât mai multe forme, cum ar fi pătrate, după cum este necesar pentru a acoperi cea mai mare parte a plăcintei. Setați decupaje pe o foaie de copt; se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Faceți umplutură: amestecați amidonul de porumb și zahărul granulat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați fructe de pădure cu sucuri și aruncați pentru a acoperi. Aranjați uniform în coajă de plăcintă. Periați ușor decupajele de patiserie cu apă și presărați cu zahăr grosier. Aranjați decupajele peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Coaceți plăcinta până când umplerea bulelor și patiseria este aurie în centru, 55 până la 60 de minute (până la 1 1/2 ore dacă fructele de pădure au fost înghețate); dacă marginea începe să se întunece, acoperiți cu folie și dacă plăcinta începe să buleze, puneți o tigaie cu margini sub ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să se răcească pe un suport la temperatura camerei, cel puțin 3 ore.
9
* Găsiți zahăr spumant cu consumabilele de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista