Angry Shrimp

Angry Shrimp
Angry Shrimp ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 493 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, semințe de dovleac, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Angry Shrimp, Po ' Boys de creveți cu maioneză furioasă, și Creveți furioși cu fasole albă toscană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică la foc mare, prăjiți semințele de dovleac, amestecândîn mod constant, până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute. Într-un procesor de alimente,stafide piure și 1/4 cană de apă 1 minut. Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
StafideStafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti pana devine translucid,5 minute. Se amestecă piureul de stafide, cireșele, chipotle, 1 linguriță de usturoi șicumină; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
UsturoiUsturoi
StafideStafide
CeapăCeapă
3
Adăugați Grand Marnier și gătiți, amestecând, până laalcoolul este gătit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
4
Adăugați bulion și aduceți la aboil, apoi reduceți căldura și fierbeți. Într-un castron, dizolvați amidonul de porumbîn 1 lingură de apă rece. Adăugați treptat amestecul de amidon de porumb la bulionamestec pentru a se îngroșa; reduceți căldura și fierbeți 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați creveți; gatiti pana la alb pal, 5 minute. Se amestecă coaja; sezoncu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
6
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte. În tigaie, încălzirămânând 1 lingură de ulei. Gatiti varza si 3 lingurite de usturoi, amestecand, pana candkale incepe sa se usuce, 3 pana la 5 minute. Strângeți sucurile și combinați cuorez. Împărțiți amestecul de orez, creveții și semințele între 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
SemințeSemințe
KaleKale
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Auto

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Revista