Anghinare și ouă de lămâie
Anghinarea cu lămâie și ouăle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de piper măcinat, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Rețete similare includ Anghinare Cu Ouă Amestecate, Ouă coapte cu anghinare și parmezan, și Ouă fierte moi și anghinare în bulion.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de anghinare, tăiați frunzele și îndepărtați porțiunea fibroasă din Centrul anghinarei, lăsând inima. Feliați inimile.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați feliile de anghinare și usturoiul până când usturoiul începe să devină auriu, aproximativ 5 minute. Amestecați sucul de lămâie, menta, sarea și piperul negru; continuați să gătiți până când feliile de anghinare sunt fragede. Puneți puțină apă în tigaie dacă sucurile se evaporă.
Se toarnă oul bătut în tigaie și se amestecă ușor până când oul este setat și nu curge, 2 sau 3 minute; serviți imediat.