Anghinare și crab răspândit
Anghinarea și răspândirea crabului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 602 calorii, 17g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 3 și costă $2.65 pe portie. Un amestec de inimi de anghinare, carne de crab, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 22 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Răspândire Fierbinte De Crab-Anghinare, Răspândirea crabului de anghinare (pentru oală), și Răspândirea Crabului De Anghinare Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați inimile de anghinare, crabul, ceapa verde, usturoiul și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt tocate destul de mici.
Adăugați cremă de brânză și piure până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron nemetalic și se răcește timp de 1 oră.
Serviți cu biscuiți sau legume.