Anghinare și coacere de pui

Anghinare și coacere de pui
Nevoie de o curs principal fără gluten? Anghinarea și coacerea puiului ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 32g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de inimi de anghinare ambalate în apă, brânză parmezană, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Pui Anghinare Coace, Trei brânză de pui și anghinare coace, și Ardei Iute Anghinare Pui Coace pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista