Anghinare Ușor Fierte

Anghinare Ușor Fierte
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Anghinarea ușor înăbușită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 205 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, lămâi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Anghinare Ușor Fierte, Anghinare Fierte, și Anghinare Fierte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Umpleți un castron mediu cu apă și stoarceți sucul de 1 lămâie în castron, aruncând și jumătățile de lămâie. Clătiți fiecare anghinare și tăiați 1/2 inch de pe tulpină. Tăiați 1 inch de partea superioară a fiecărei anghinare. Apoi tăiați fiecare anghinare în jumătate, de la tulpină până la vârf, și îndepărtați sufocul cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Îndepărtați frunzele exterioare dure și tăiați exteriorul tulpinii cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Adăugați anghinarea pregătită în vasul cu apă cu lămâie pentru a nu se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Feliați lămâia rămasă. Într-un vas de copt suficient de mare pentru a așeza anghinarea în 1 strat uniform, așezați feliile în vas pentru a forma un pat pentru anghinare. În centrul fiecărei anghinare, adăugați o jumătate de usturoi și stropiți cu jumătate de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Presărați sare și piper, apoi așezați partea tăiată în jos deasupra feliilor de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Se toarnă bulionul de pui în jurul părților laterale, se strecoară uleiul de măsline rămas peste vârfurile anghinarelor, se presară sare și piper, se acoperă și se sigilează ferm cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți la cuptor până se înmoaie furculița și frunzele se desprind ușor, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista