Anghinare umplute în stil yemenit
Anghinare umplute în stil yemenit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă $ 2.98 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 193 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, oțet balsamic, dovlecei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Anghinare Umplute În Stil Sicilian, Supă De Yemenit, și Orez Yemenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați anghinarea cufundându-le în sus și în jos în apă rece.
Tăiați capătul tulpinii din fiecare anghinare; îndepărtați frunzele de jos. Tăiați aproximativ 1/2 inch din partea de sus a fiecărei anghinare; tăiați aproximativ un sfert din fiecare frunză (vârf). Frecați partea superioară a fiecărei anghinare și marginile tăiate ale frunzelor cu lămâie tăiată pentru a preveni decolorarea.
Aranjați anghinarea, tulpina se termină în jos, într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă și adăugați sucul de lămâie. Aduceți la fierbere capacul, reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute sau până când o frunză din apropierea centrului fiecărei anghinare se scoate ușor.
Se scurge și se lasă deoparte.
Combinați stocul de legume și uleiul într-o tigaie antiaderentă; puneți la foc mediu până la cald.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute.
Adăugați dovleceii, roșiile, pătrunjelul și ardeiul gras; gătiți 13 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă sare și piper.
Răsturnați Centrul de ciulin fuzzy (sufoca) din fiecare anghinare cu o lingură și aruncați. Lingura 1/2 ceasca amestec de legume în centrul de fiecare anghinare, și se servește imediat.