Anghinare Umplute Din New Orleans

Anghinare Umplute Din New Orleans
Anghinarea umplută din New Orleans necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 10 și costă $2.19 pe portie. Acest fel principal are 206 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sos worcestershire, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute.

Instrucțiuni

1
Pregătiți anghinarea tăind fundul tulpinilor și tăind vârfurile frunzelor. Este mai ușor să folosiți foarfece pentru frunze. Rupeți frunzele mici din jurul bazei și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Așezați anghinarea într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Așezați o farfurie deasupra lor pentru a împiedica anghinarea să plutească din apă. Acoperiți cu un capac și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 10 până la 15 minute sau până când unele dintre frunze plutesc în apă; se scurge și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de pâine, brânza, măslinele, pătrunjelul, usturoiul, ceapa verde, țelina și ardeiul gras. Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, sosul de ardei iute, hamsiile, sosul Worcestershire, uleiul de măsline și sarea; se amestecă în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți un pătrat mare de folie de aluminiu pentru fiecare anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Așezați o anghinare în centrul unui pătrat și puneți aproximativ 1/2 linguriță din amestecul de brânză sub fiecare frunză. Aduceți folia în jurul anghinarei lăsând partea superioară deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Așezați o grătar sau o inserție de abur în fundul vasului mare. umpleți cu aproximativ 3 inci de apă proaspătă sau astfel încât anghinarea să rămână deasupra nivelului apei. Puneți anghinare în oală în poziție verticală și aduceți la fierbere. Acoperiți și lăsați anghinarea să se aburească aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scoateți din oală și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Revista