Anghinare Umplute Din New Orleans

Anghinare Umplute Din New Orleans
Anghinarea umplută din New Orleans necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 10 și costă $2.19 pe portie. Acest fel principal are 206 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sos worcestershire, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute.

Instrucțiuni

1
Pregătiți anghinarea tăind fundul tulpinilor și tăind vârfurile frunzelor. Este mai ușor să folosiți foarfece pentru frunze. Rupeți frunzele mici din jurul bazei și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Așezați anghinarea într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați o farfurie deasupra lor pentru a împiedica anghinarea să plutească din apă. Acoperiți cu un capac și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 10 până la 15 minute sau până când unele dintre frunze plutesc în apă; se scurge și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de pâine, brânza, măslinele, pătrunjelul, usturoiul, ceapa verde, țelina și ardeiul gras. Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, sosul de ardei iute, hamsiile, sosul Worcestershire, uleiul de măsline și sarea; se amestecă în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți un pătrat mare de folie de aluminiu pentru fiecare anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați o anghinare în centrul unui pătrat și puneți aproximativ 1/2 linguriță din amestecul de brânză sub fiecare frunză. Aduceți folia în jurul anghinarei lăsând partea superioară deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Așezați o grătar sau o inserție de abur în fundul vasului mare. umpleți cu aproximativ 3 inci de apă proaspătă sau astfel încât anghinarea să rămână deasupra nivelului apei. Puneți anghinare în oală în poziție verticală și aduceți la fierbere. Acoperiți și lăsați anghinarea să se aburească aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scoateți din oală și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Revista