Anghinare umplute
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă anghinare umplute. Această rețetă este pentru 6 porții, cu 402 calorii , 13 g de proteine și 20 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,08 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită usturoi, pătrunjel, sare și mentă. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 75% , acest fel de mâncare este bun. Încearcă puiul Piccata cu anghinare , paste macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare și anghinare italiană la abur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Stoarceți lămâile într-un bol mare umplut cu apă.
Puneți jumătățile de lămâie în apă.
Tăiați vârfurile ascuțite ale anghinarei.
Îndepărtați câteva dintre frunzele exterioare tari.
Îndepărtați tulpina anghinarei și curățați stratul exterior verde și dur și păstrați-l în apa cu lămâie.
Întindeți ușor frunzele de anghinare. Folosind o spatulă pentru pepeni, scoateți firul de păr din centrul anghinarei. Când anghinarele sunt curate, păstrați-le în apa cu lămâie.
Într-un bol mic, combinați usturoiul, ierburile aromatice, pecorino, pesmetul și ardeiul roșu zdrobit. Tocați mărunt tulpinile de anghinare puse deoparte și adăugați-le în bol. Stropiți încet uleiul de măsline până când amestecul se formează o pastă. Condimentați cu sare.
Umpleți anghinarele cu pastă.
Puneți anghinarele, cu partea plată în jos, într-o cratiță suficient de mare pentru a le încăpea.
Adăugați vinul în cratiță și suficientă apă cu lămâie cât să ajungă pe 3/4 din lungimea anghinarelor.
Adăugați și jumătățile de lămâie în tigaie.
Stropiți din abundență cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Aduceți la fierbere și reduceți focul la minimum. Fierbeți la foc mic timp de 15-20 de minute sau până când baza anghinarei este fragedă atunci când este înțepată cu o furculiță.
Se servește cald sau rece, stropit cu ulei de măsline.
Mai - De ce iubim: Anghinarea