Anghinare umplute

Anghinare umplute
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă anghinare umplute. Această rețetă este pentru 6 porții, cu 402 calorii , 13 g de proteine și 20 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,08 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită usturoi, pătrunjel, sare și mentă. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 75% , acest fel de mâncare este bun. Încearcă puiul Piccata cu anghinare , paste macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare și anghinare italiană la abur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Stoarceți lămâile într-un bol mare umplut cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Puneți jumătățile de lămâie în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
4
Tăiați vârfurile ascuțite ale anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Îndepărtați câteva dintre frunzele exterioare tari.
6
Îndepărtați tulpina anghinarei și curățați stratul exterior verde și dur și păstrați-l în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
7
Întindeți ușor frunzele de anghinare. Folosind o spatulă pentru pepeni, scoateți firul de păr din centrul anghinarei. Când anghinarele sunt curate, păstrați-le în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Migdale Măcinate (un Pachet)Migdale Măcinate (un Pachet)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
8
Într-un bol mic, combinați usturoiul, ierburile aromatice, pecorino, pesmetul și ardeiul roșu zdrobit. Tocați mărunt tulpinile de anghinare puse deoparte și adăugați-le în bol. Stropiți încet uleiul de măsline până când amestecul se formează o pastă. Condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
PecorinoPecorino
Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
9
Umpleți anghinarele cu pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
10
Puneți anghinarele, cu partea plată în jos, într-o cratiță suficient de mare pentru a le încăpea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
11
Adăugați vinul în cratiță și suficientă apă cu lămâie cât să ajungă pe 3/4 din lungimea anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
12
Adăugați și jumătățile de lămâie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
13
Stropiți din abundență cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
14
Aduceți la fierbere și reduceți focul la minimum. Fierbeți la foc mic timp de 15-20 de minute sau până când baza anghinarei este fragedă atunci când este înțepată cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
15
Se servește cald sau rece, stropit cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
16
Mai - De ce iubim: Anghinarea
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista