Anghinare, Spanac Și Roșii Uscate La Soare
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Anghinare, spanac și baie de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 298 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 1,17 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, roșii uscate la soare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Spanac, Anghinare Și Frittata De Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, combinați cremă de brânză, maioneză, șalotă și usturoi. Se amestecă spanacul, anghinarea, roșiile și brânza Asiago.
Transferați într-un 11x7-in uns. vas de copt.
Coaceți 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cu chipsuri de tortilla.