Anghinare Pur Și Simplu Prăjite
Anghinarea prăjită pur și simplu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 187 calorii. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Pur Și Simplu Anghinare Pentru Bebeluși Sotate Cu Lămâie Și Usturoi, Carne De Porc Pur Și Simplu Prăjită, și Legume și cartofi prăjiți pur și simplu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați anghinarea cu tulpina în jos într-un castron și stropiți cu suc de lămâie.
Separați ușor frunzele de anghinare cu mâinile.
Introduceți o lamă de cuțit în centrul fiecărei anghinare pentru a crea un spațiu de mărimea unui cățel de usturoi.
Stropiți fiecare anghinare cu ulei de măsline.
Apăsați 1 cățel de usturoi în centrul fiecărei anghinare și condimentați cu sare.
Înfășurați strâns fiecare anghinare de două ori cu folie de aluminiu rezistentă.
Se pune în vasul de copt și se coace în cuptorul preîncălzit până la sfârâit, aproximativ 1 oră 20 de minute