Anghinare Pur Și Simplu Prăjite

Anghinare Pur Și Simplu Prăjite
Anghinarea prăjită pur și simplu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 187 calorii. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Pur Și Simplu Anghinare Pentru Bebeluși Sotate Cu Lămâie Și Usturoi, Carne De Porc Pur Și Simplu Prăjită, și Legume și cartofi prăjiți pur și simplu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați anghinarea cu tulpina în jos într-un castron și stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Separați ușor frunzele de anghinare cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Introduceți o lamă de cuțit în centrul fiecărei anghinare pentru a crea un spațiu de mărimea unui cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Stropiți fiecare anghinare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Apăsați 1 cățel de usturoi în centrul fiecărei anghinare și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
UsturoiUsturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
SareSare
7
Înfășurați strâns fiecare anghinare de două ori cu folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se pune în vasul de copt și se coace în cuptorul preîncălzit până la sfârâit, aproximativ 1 oră 20 de minute
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista