Anghinare prăjite pentru Bebeluși umplute cu brânză Pepper Jack
Anghinare pentru copii prăjite umplute cu brânză Pepper Jack ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 52 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, brânză pepper jack, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Anghinare prăjite pentru Bebeluși umplute cu brânză Pepper Jack, Anghinare prăjite, și Bastoane De Brânză Jack Cu Piper Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strângeți sucul din 1 jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă, apoi aruncați aceeași jumătate în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați tulpinile de anghinare și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Tăiați 1/2 inch de top din 1 anghinare cu un cuțit zimțat. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
4
Tăiați vârfurile verzi.
5
Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și părțile laterale ale anghinarei cu un cuțit ascuțit, apoi frecați suprafețele tăiate cu alte jumătăți de lămâie. Aruncați anghinarea în apă acidulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
7
Puneți 2 litri de apă într-o oală de 4 litri și amestecați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
8
Bateți în ulei, sare și lingura rămasă suc de lămâie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Adăugați anghinare tăiate și fierbeți, parțial acoperite, până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se inversează pe prosoape de hârtie pentru a se scurge bine. Se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Când anghinarea este suficient de rece pentru a fi manipulată, scoateți toate frunzele interioare ascuțite și scoateți sufocarea fuzzy cu tăietorul cu bile de pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pepene Galben
1
Încălziți uleiul de 2 inci într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când termometrul înregistrează 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoi
2
În timp ce uleiul se încălzește, umpleți fiecare anghinare cu 2 lingurițe de brânză ambalate, presând frunzele în jurul brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Puneți ouăle și firimiturile de pâine în boluri separate puțin adânci și împărțiți sare și piper între ele, amestecându-le. Înmuiați fiecare anghinare în ou, întorcându-vă pentru a acoperi și lăsând excesul să picure, apoi în firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați într-o tavă.
5
Se prăjesc anghinare în 2 loturi (revenind ulei la 350 km f între loturi) până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Transferați anghinarea ca prăjită pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi tăiați în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
* Cu excepția cazului în care sunt de culoare violet, nu este necesar să îndepărtați sufocele din anghinare foarte mici, deoarece sunt comestibile în acest stadiu. Dar îndepărtarea lor va crea mai mult spațiu pentru umplutura de brânză.* Anghinarea poate fi umplută, dar nu acoperită, cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.