Anghinare prăjite pentru Bebeluși umplute cu brânză Pepper Jack
Anghinare pentru copii prăjite umplute cu brânză Pepper Jack ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 52 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, brânză pepper jack, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Anghinare prăjite pentru Bebeluși umplute cu brânză Pepper Jack, Anghinare prăjite, și Bastoane De Brânză Jack Cu Piper Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din 1 jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă, apoi aruncați aceeași jumătate în apă.
Tăiați tulpinile de anghinare și aruncați-le.
Tăiați 1/2 inch de top din 1 anghinare cu un cuțit zimțat. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL.
Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și părțile laterale ale anghinarei cu un cuțit ascuțit, apoi frecați suprafețele tăiate cu alte jumătăți de lămâie. Aruncați anghinarea în apă acidulată.
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Puneți 2 litri de apă într-o oală de 4 litri și amestecați în făină.
Bateți în ulei, sare și lingura rămasă suc de lămâie și aduceți la foc mic.
Adăugați anghinare tăiate și fierbeți, parțial acoperite, până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, 8 până la 12 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se inversează pe prosoape de hârtie pentru a se scurge bine. Se usucă.
Când anghinarea este suficient de rece pentru a fi manipulată, scoateți toate frunzele interioare ascuțite și scoateți sufocarea fuzzy cu tăietorul cu bile de pepene galben.
Încălziți uleiul de 2 inci într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când termometrul înregistrează 350 F.
În timp ce uleiul se încălzește, umpleți fiecare anghinare cu 2 lingurițe de brânză ambalate, presând frunzele în jurul brânzei.
Puneți ouăle și firimiturile de pâine în boluri separate puțin adânci și împărțiți sare și piper între ele, amestecându-le. Înmuiați fiecare anghinare în ou, întorcându-vă pentru a acoperi și lăsând excesul să picure, apoi în firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi.
Se prăjesc anghinare în 2 loturi (revenind ulei la 350 km f între loturi) până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Transferați anghinarea ca prăjită pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi tăiați în jumătate.
* Cu excepția cazului în care sunt de culoare violet, nu este necesar să îndepărtați sufocele din anghinare foarte mici, deoarece sunt comestibile în acest stadiu. Dar îndepărtarea lor va crea mai mult spațiu pentru umplutura de brânză.* Anghinarea poate fi umplută, dar nu acoperită, cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.