Anghinare' n ' Pui Alfredo peste spanac ofilit

Anghinare' n ' Pui Alfredo peste spanac ofilit
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Anghinare' n ' Pui Alfredo peste spanac ofilit ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 6.32 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Un amestec de inimi de anghinare marinate, spanac pentru copii, sos alfredo de roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spanac Anghinare Fettuccine Alfredo, Spanac Ofilit Și Pui Condimentat, și Pui și anghinare Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ofertele de pui cu piper și puneți - le într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Amestecați sosul Alfredo și vinul alb și lingurați uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Sos AlfredoSos Alfredo
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Tăiați sferturile de anghinare în jumătate și aranjați peste pui; se presară cu 1/4 cană brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când sosul este Bulbuc și puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, spălați bine spanacul. Gatiti spanacul intr-o tigaie usor Unsa la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute sau doar pana se ofileste; presărați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați spanacul pe un platou de servire și acoperiți cu oferte de pui. Se amestecă amestecul de anghinare peste pui și se presară cu pătrunjel și restul de 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit roșii clasice uscate la soare Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții8
Scor De Sănătate70
Revista