Anghinare' n ' Pui Alfredo peste spanac ofilit

Anghinare' n ' Pui Alfredo peste spanac ofilit
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Anghinare' n ' Pui Alfredo peste spanac ofilit ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 6.32 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Un amestec de inimi de anghinare marinate, spanac pentru copii, sos alfredo de roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spanac Anghinare Fettuccine Alfredo, Spanac Ofilit Și Pui Condimentat, și Pui și anghinare Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ofertele de pui cu piper și puneți - le într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Amestecați sosul Alfredo și vinul alb și lingurați uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Sos AlfredoSos Alfredo
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Tăiați sferturile de anghinare în jumătate și aranjați peste pui; se presară cu 1/4 cană brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când sosul este Bulbuc și puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Între timp, spălați bine spanacul. Gatiti spanacul intr-o tigaie usor Unsa la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute sau doar pana se ofileste; presărați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați spanacul pe un platou de servire și acoperiți cu oferte de pui. Se amestecă amestecul de anghinare peste pui și se presară cu pătrunjel și restul de 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit roșii clasice uscate la soare Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții8
Scor De Sănătate70
Revista