Anghinare' n ' Pui Alfredo peste spanac ofilit

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Anghinare' n ' Pui Alfredo peste spanac ofilit ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 6.32 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Un amestec de inimi de anghinare marinate, spanac pentru copii, sos alfredo de roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spanac Anghinare Fettuccine Alfredo, Spanac Ofilit Și Pui Condimentat, și Pui și anghinare Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ofertele de pui cu piper și puneți - le într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Amestecați sosul Alfredo și vinul alb și lingurați uniform peste pui.
Tăiați sferturile de anghinare în jumătate și aranjați peste pui; se presară cu 1/4 cană brânză.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când sosul este Bulbuc și puiul este gata.
Între timp, spălați bine spanacul. Gatiti spanacul intr-o tigaie usor Unsa la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute sau doar pana se ofileste; presărați suc de lămâie.
Așezați spanacul pe un platou de servire și acoperiți cu oferte de pui. Se amestecă amestecul de anghinare peste pui și se presară cu pătrunjel și restul de 1/4 cană de brânză.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit roșii clasice uscate la soare Alfredo.