Anghinare Marinate

Anghinare Marinate
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea marinată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de portocală, fulgi de chili, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Anghinare Marinate, Marinate creveți și anghinare, și Anghinare Marinate Picante.

Instrucțiuni

1
Radeți coaja din lămâie și rezervați; ar trebui să aveți aproximativ 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Tăiați lămâia în jumătate și strecurați sucul într-un castron mare, aruncând orice semințe; umpleți vasul la jumătate cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Rupeți frunzele exterioare verzi grosiere ale anghinarei până la frunzele interioare galbene fragede (ușor străpunse cu unghia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Tăiați vârfurile spinoase și îndepărtați straturile verzi fibroase de pe fund.
5
Tăiați fiecare anghinare în sferturi pe lungime; cu o lingură, scoateți și aruncați centrele neclare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Tăiați sferturile în pene de 1/2 inch (dacă folosiți anghinare pentru copii, lăsați sferturile întregi). Pe măsură ce lucrați, aruncați bucăți în castron cu apă și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calamar întreg Curățat (aproximativCalamar întreg Curățat (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scurgeți anghinare. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați 2 linguri ulei de măsline, usturoi, lămâie rasă și coajă de portocală și fulgi de chili până când amestecul este parfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă anghinare, 1/2 linguriță sare și piper crăpat. Reduceți căldura la mediu și turnați 1/2 cană de apă; acoperiți și gătiți până când apa a fost absorbită și anghinarea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Se toarnă într-un castron puțin adânc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Înainte de servire, amestecați pătrunjelul și adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista