Anghinare Marinate
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea marinată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de portocală, fulgi de chili, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Anghinare Marinate, Marinate creveți și anghinare, și Anghinare Marinate Picante.
Instrucțiuni
Radeți coaja din lămâie și rezervați; ar trebui să aveți aproximativ 1 lingură.
Tăiați lămâia în jumătate și strecurați sucul într-un castron mare, aruncând orice semințe; umpleți vasul la jumătate cu apă.
Rupeți frunzele exterioare verzi grosiere ale anghinarei până la frunzele interioare galbene fragede (ușor străpunse cu unghia).
Tăiați vârfurile spinoase și îndepărtați straturile verzi fibroase de pe fund.
Tăiați fiecare anghinare în sferturi pe lungime; cu o lingură, scoateți și aruncați centrele neclare.
Tăiați sferturile în pene de 1/2 inch (dacă folosiți anghinare pentru copii, lăsați sferturile întregi). Pe măsură ce lucrați, aruncați bucăți în castron cu apă și suc de lămâie.
Scurgeți anghinare. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați 2 linguri ulei de măsline, usturoi, lămâie rasă și coajă de portocală și fulgi de chili până când amestecul este parfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă anghinare, 1/2 linguriță sare și piper crăpat. Reduceți căldura la mediu și turnați 1/2 cană de apă; acoperiți și gătiți până când apa a fost absorbită și anghinarea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Se toarnă într-un castron puțin adânc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Înainte de servire, amestecați pătrunjelul și adăugați mai multă sare după gust.