Anghinare La Grătar Cu Ierburi

Anghinare La Grătar Cu Ierburi
Anghinarea la grătar cu ierburi necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 200 de calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de aromă de fum lichid, pene de lămâie, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Anghinare Umplute Cu Umplutură De Roșii Uscate Cu Ierburi, Anghinare La Grătar, și Anghinare La Grătar.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală până la jumătate plină cu apă. Se amestecă condimentele italiene, busuiocul, cimbru, fumul lichid, uleiul de măsline, sarea și vinul alb în apă. Strângeți pene de lămâie peste amestec și aruncați pană în oală. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu; adăugați jumătățile de anghinare și continuați să fierbeți până se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți anghinarea din apă și scurgeți-o cu susul în jos pe un prosop de hârtie; se lasă să se răcească la atingere. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Înveliți ușor jumătățile de anghinare răcite cu spray de gătit. Gatiti jumatatile de anghinare pe gratar pana cand marginile sunt usor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Stropiți cu unt topit pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista