Anghinare La Grătar Cu Ierburi

Anghinare La Grătar Cu Ierburi
Anghinarea la grătar cu ierburi necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 200 de calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de aromă de fum lichid, pene de lămâie, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Anghinare Umplute Cu Umplutură De Roșii Uscate Cu Ierburi, Anghinare La Grătar, și Anghinare La Grătar.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală până la jumătate plină cu apă. Se amestecă condimentele italiene, busuiocul, cimbru, fumul lichid, uleiul de măsline, sarea și vinul alb în apă. Strângeți pene de lămâie peste amestec și aruncați pană în oală. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu; adăugați jumătățile de anghinare și continuați să fierbeți până se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți anghinarea din apă și scurgeți-o cu susul în jos pe un prosop de hârtie; se lasă să se răcească la atingere. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Înveliți ușor jumătățile de anghinare răcite cu spray de gătit. Gatiti jumatatile de anghinare pe gratar pana cand marginile sunt usor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Stropiți cu unt topit pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista