Anghinare La Grătar Cu Ierburi
Anghinarea la grătar cu ierburi necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 200 de calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de aromă de fum lichid, pene de lămâie, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Anghinare Umplute Cu Umplutură De Roșii Uscate Cu Ierburi, Anghinare La Grătar, și Anghinare La Grătar.
Instrucțiuni
Umpleți o oală până la jumătate plină cu apă. Se amestecă condimentele italiene, busuiocul, cimbru, fumul lichid, uleiul de măsline, sarea și vinul alb în apă. Strângeți pene de lămâie peste amestec și aruncați pană în oală. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu; adăugați jumătățile de anghinare și continuați să fierbeți până se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Scoateți anghinarea din apă și scurgeți-o cu susul în jos pe un prosop de hârtie; se lasă să se răcească la atingere. Dați la frigider până când este gata de servit.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Înveliți ușor jumătățile de anghinare răcite cu spray de gătit. Gatiti jumatatile de anghinare pe gratar pana cand marginile sunt usor carbonizate.
Stropiți cu unt topit pentru a servi.