Anghinare la abur cu sos de lamaie
Anghinarea la abur cu sos de lămâie este o garnitură fără gluten, fără lactate și cu 30 de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 443 de calorii. Pentru 1,31 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de anghinare, sos de ardei, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41%. Rețete similare sunt anghinare la abur cu lămâie, anghinare la abur cu unt de lămâie și usturoi și anghinare la abur cu aioli de lămâie și usturoi.
Instrucțiuni
Puneți anghinarea cu susul în jos într-un coș de aburi; puneți coșul într-o cratiță peste 1 inch de apă clocotită. Acoperiți și gătiți la abur timp de 25-35 de minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron mic, combinați maioneza, sucul de lămâie, sarea și sosul de ardei iute. Acoperiți și dați la frigider.
Se serveste cu anghinare.