Anghinare cu usturoi prăjit-baie de vin

Anghinare cu usturoi prăjit-baie de vin
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, anghinare cu usturoi prăjit-Dip vin ar putea fi un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $3.76 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 241 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână anghinare, bulion de legume, capete de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Anghinare la grătar ucigașă cu usturoi și unt de vin alb, Anghinare prăjită în oală cu vin alb și capere, și Anghinare prăjită la tigaie cu lămâie și usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 400 timp de 45 de minute; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați tulpinile de anghinare și îndepărtați frunzele de jos. Tăiați aproximativ 1/2 inch de vârfurile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Așezați anghinare, tulpina se termină în jos, într-un cuptor olandez mare umplut cu două treimi cu apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când o frunză lângă centrul fiecărei anghinare se scoate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Scoateți anghinarea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Combinați jumătate din pulpa de usturoi și vin într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați bulion; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Se ia de pe foc; se amestecă untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
10
Se toarnă amestecul într-un blender; adăugați jumătatea rămasă din pulpa de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Presărați baie cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
14
Serviți baie cu anghinare caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista