Anghinare cu usturoi prăjit-baie de vin
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, anghinare cu usturoi prăjit-Dip vin ar putea fi un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $3.76 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 241 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână anghinare, bulion de legume, capete de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Anghinare la grătar ucigașă cu usturoi și unt de vin alb, Anghinare prăjită în oală cu vin alb și capere, și Anghinare prăjită la tigaie cu lămâie și usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Tăiați tulpinile de anghinare și îndepărtați frunzele de jos. Tăiați aproximativ 1/2 inch de vârfurile de anghinare.
Așezați anghinare, tulpina se termină în jos, într-un cuptor olandez mare umplut cu două treimi cu apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când o frunză lângă centrul fiecărei anghinare se scoate ușor.
Scoateți anghinarea din tigaie.
Combinați jumătate din pulpa de usturoi și vin într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Adăugați bulion; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 8 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă untul și sarea.
Se toarnă amestecul într-un blender; adăugați jumătatea rămasă din pulpa de usturoi.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Presărați baie cu pătrunjel, dacă doriți.
Serviți baie cu anghinare caldă.