Anghinare cu maioneză afumată
Anghinare cu maioneza afumat-plante medicinale ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 4 și costă $1.52 pe portie. O porție conține 443 calorii, 5g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de anghinare, boia de ardei, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare cu maioneză afumată, Somon afumat cu ceai cu maioneză din plante, și Anghinare Cu Maioneză De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un coș cu aburi într-o oală mare peste 1/2 inch de apă clocotită. Aranjați anghinarea, cu tulpina în jos, în Coș. Acoperiți și aburiți la foc moderat până când un cuțit străpunge ușor tulpinile, aproximativ 30 de minute.
Transferați anghinarea pe un platou.
Într-un castron, bateți maioneza, mărarul, caperele, coaja și sucul de lămâie, sarea și boiaua.
Adăugați câteva liniuțe de sos fierbinte și condimentați maioneza cu piper.
Serviți anghinarea caldă sau ușor răcită cu maioneză.