Anghinarea înăbușită cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă $2.74 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți inimi de anghinare, cimbru, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Cu Lămâie, Lămâie Mentă Anghinare Fiert, și Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Amestecați anghinarea și toate celelalte ingrediente, cu excepția pătrunjelului tocat într-un bol mediu. Aruncați împreună și puneți-l într-un cuptor olandez. Se aduce la fierbere deasupra aragazului, se acoperă cu folie de aluminiu și se introduce în cuptor. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se servește presărat cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Notă: anghinarea se va păstra până la 3 săptămâni, la frigider, în lichidul de gătit.