Anghinare Cu Ierburi Prăjite

Anghinare Cu Ierburi Prăjite
Friptura de anghinare din plante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 187 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți ulei de măsline, sare kosher, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Cu Ierburi Prăjite, Anghinare cu maioneză afumată, și Anghinare cu maioneză afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Tăiați partea superioară 1/4 din fiecare anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare dure, de culoare verde închis, până când puteți vedea inima verde pal dedesubt. Tăiați întreaga tulpină.
3
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime. Într-o tigaie mare din fontă, combinați pătrunjelul, usturoiul, uleiul, sarea, piperul și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați anghinarea și aruncați. Prăjiți, amestecând de două ori, până când anghinarea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Se presară cu coaja.
6
Se servește cu maioneza (dacă se dorește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista