Anghinare cu cârnați și roșii
Anghinare cu cârnați și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 428 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Anghinare pentru bebeluși și cârnați Rigatoni, Rigatoni Cu Cârnați, Anghinare Și Sparanghel, și Paste cu cârnați, anghinare și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Primul lucru de făcut este să aburiți anghinarea într-un bulion aromat.
Puneți pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin, vinul și 1 din lămâile înjumătățite într-o oală largă, adăugați 2 litri de apă și aduceți la foc mic. Condimentează bulionul cu sare și piper. Între timp, pregătiți anghinarea.
Spălați anghinarea sub apă rece. Folosind un cuțit de decojit, tăiați capătul inferior al tulpinii și radeți tulpina în jos pentru a expune partea fragedă, interioară a anghinarei. Fixați sau tăiați petalele exterioare până când ajungeți la frunzele verzi palide și moi din centru.
Tăiați 1 inch de pe vârful anghinarei. Repetați cu anghinarea rămasă.
Așezați anghinarea în lichidul aburitor. Acoperiți și fierbeți pe mediu-scăzut timp de aproximativ 20 de minute sau până când nu există rezistență atunci când un cuțit este introdus în bază.
Scoateți anghinarea din lichidul de braconaj cu clești. Folosind o lingură, scoateți cu grijă sufocarea Păroasă din centru și aruncați-o. Încercați să păstrați anghinarea intactă cât de bine puteți, arată minunat pentru prezentare.
Așezați o tigaie mare adâncă la foc mediu și acoperiți cu 2 linguri de ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați cârnații și gătiți timp de 5 minute pentru a reda grăsimea și rumeniți ușor cârnații; nu trebuie gătite complet. Scoateți cârnații din tigaie și feliați-l.
Tăiați roșiile în jumătate și apoi strângeți-le într-un castron pentru a zdrobi mâna; stropiți cu câteva linguri de ulei și un vârf de sare. Aruncați feliile de cârnați înapoi în tigaie și turnați roșiile, împreună cu orice suc care s-a acumulat în bol. Gatiti timp de 3 minute pana cand rosiile incep sa se descompuna si sa se inmoaie. Acum este timpul ca anghinarea să intre acolo. Cuibărește aceste mici frumuseți în amestecul de cârnați și roșii; condimentează cu sare și piper.
Adăugați untul și lăsați-l să se topească, dați o stoarcere de suc de lămâie pentru a lumina aroma și serviți.