Anghinare cu baie prăjită-piper

Anghinare cu baie prăjită-piper
Anghinare cu Dip prăjită-piper ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 209 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți anghinare, ardei gras, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime, aruncând semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SemințeSemințe
3
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 10 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Lăsați să stea 20 de minute. Se curăță și se lasă deoparte.
6
Tăiați tulpinile de anghinare și îndepărtați frunzele de jos. Tăiați aproximativ 1 inch de vârfurile de anghinare. Aduceți apa, feliile de lămâie și frunza de dafin la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați anghinare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când o frunză lângă centrul fiecărei anghinare se scoate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
8
Se scurge bine; aruncați lămâia și frunza de dafin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LămâieLămâie
9
Combinați ardeii grași, uleiul, muștarul și oțetul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MuștarMuștar
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Combinați amestecul de ardei gras, ierburi fine și piper negru. Lingură 2/3 cană într-un bol de servire; se presară cu feta și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
CapereCapere
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se servește cu anghinare. Acoperiți și răciți scufundarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista