Anghinare cu baie prăjită-piper
Anghinare cu Dip prăjită-piper ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 209 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți anghinare, ardei gras, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime, aruncând semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 10 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 20 de minute. Se curăță și se lasă deoparte.
Tăiați tulpinile de anghinare și îndepărtați frunzele de jos. Tăiați aproximativ 1 inch de vârfurile de anghinare. Aduceți apa, feliile de lămâie și frunza de dafin la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați anghinare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când o frunză lângă centrul fiecărei anghinare se scoate ușor.
Se scurge bine; aruncați lămâia și frunza de dafin. Pune deoparte.
Combinați ardeii grași, uleiul, muștarul și oțetul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de ardei gras, ierburi fine și piper negru. Lingură 2/3 cană într-un bol de servire; se presară cu feta și capere.
Se servește cu anghinare. Acoperiți și răciți scufundarea rămasă.