Anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi

Anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de mentă, pesmet grosier, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Fregola cu anghinare, Feta, migdale și ierburi, Anghinare La Cuptor Cu Pesmet, și Tava de gheață iaurt cu banane apare cu ciocolată neagră și migdale cu diamant albastru.
DificultateGreu
Gata În1 h, 4 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista