Angel Pie
Angel Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 10 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, albușuri de ou, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Butterfinger Pie, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Proaspătă De Mure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F ( 120 grade C).
Bateți albușurile de ou până se înăbușesc.
Adăugați cremă de tartru și adăugați treptat 1 cană de zahăr; bate până la luciu. Întoarceți bezea într-o placă de plăcintă de 10 inci bine unsă.
Imprastiati pe partea de jos și părțile laterale ale plăcii, construirea laturile 1/2 inch deasupra marginii plăcii.
Se introduce în cuptor și se coace 1 1/2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezea înăuntru să se răcească încet.
Combinați gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr, 2 lingurițe de coajă și sucul de lămâie în cazan dublu. Gatiti si amestecati la foc mic mediu pana se ingroasa. Se răcește bine.
Bateți crema rece până la rigidizare.
Puneți jumătate din frisca în coaja de bezea. Se acoperă cu un strat de umplutură de lămâie și se acoperă cu restul de frișcă. Acest strat superior poate fi pus cu un tub decorativ.
Garnisiți cu coaja de lămâie rămasă. La frigider.