Angel Pie

Angel Pie
Angel Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 10 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, albușuri de ou, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Butterfinger Pie, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Proaspătă De Mure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F ( 120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți albușurile de ou până se înăbușesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3
Adăugați cremă de tartru și adăugați treptat 1 cană de zahăr; bate până la luciu. Întoarceți bezea într-o placă de plăcintă de 10 inci bine unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Imprastiati pe partea de jos și părțile laterale ale plăcii, construirea laturile 1/2 inch deasupra marginii plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Se introduce în cuptor și se coace 1 1/2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezea înăuntru să se răcească încet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Combinați gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr, 2 lingurițe de coajă și sucul de lămâie în cazan dublu. Gatiti si amestecati la foc mic mediu pana se ingroasa. Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
7
Bateți crema rece până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
8
Puneți jumătate din frisca în coaja de bezea. Se acoperă cu un strat de umplutură de lămâie și se acoperă cu restul de frișcă. Acest strat superior poate fi pus cu un tub decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Garnisiți cu coaja de lămâie rămasă. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista