Angel Biscuits I

Angel Biscuits I
Angel Biscuits s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 12 și costă 16 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 189 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, apa caldă, laptele cald și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Angel Biscuits: biscuiți ușor făcuți cu drojdie, Angel Biscuits, și Angel Biscuits pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Cu blender patiserie sau două cuțite, se taie în scurtarea până când amestecul seamănă firimituri curs, retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Puneți apă caldă în castron cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se presară drojdie, se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
4
Adăugați amestecul de drojdie și laptele de unt cald la ingredientele uscate, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
5
Îndepărtați aluatul pe suprafața făinoasă. Frământați aluatul de 10 până la 15 ori, formați-l în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Rulați aluatul la grosimea de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Tăiați în biscuiți de 2-1 / 2 inch. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
8
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 15 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista