Andive și mazăre Snap cu sos de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 134 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, mazăre de zahăr, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de mazăre andive și Snap cu sos de parmezan, Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan, și Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați brânza, oțetul, sucul de lămâie, muștarul, sarea și piperul; piure până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiuri prin tubul de alimentare într-un flux lent și constant pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor Piure
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Umpleți un castron mare cu gheață și apă. Sare generos apa clocotită;adăugați mazăre. Gatiti doar pana la verde stralucitor, aproximativ 30secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scurge, se transferă în apă cu gheață și se lasă să stea 1 minut; se scurge din nou. Feliați foarte subțire într-un unghi. Aruncați mazărea și andivele cu pansament într-un castron. Se acoperă cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Andive
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat