Andive cu cremă de brânză cu ierburi și mere caramelizate
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Andive cu cremă de brânză cu ierburi și mere caramelizate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de arpagic, andive belgiene, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus de rețetele mele columbiene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Andive cu cremă de brânză cu ierburi și mere caramelizate, Andive Cu Păstrăv Afumat Și Cremă De Brânză Cu Ierburi, și Andive cu păstrăv afumat și cremă de brânză cu ierburi.
Instrucțiuni
Cremă De Brânză Cu Ierburi
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați bine. Pune deoparte.
Puneți o tigaie cu sos mediu la foc mediu și adăugați untul, merele și scorțișoara. Se amestecă și se gătește aproximativ 7 minute.Folosiți o linguriță pentru a umple capătul fiecărei frunze de andive cu cremă de brânză cu ierburi și adăugați aproximativ 1 lingură de mere. Aranjați pe un platou și serviți.