Andive belgiene cu cimbru

Andive belgiene cu cimbru
Andive belgiană cu cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 126 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți de golf pe andive belgiene, Caserola belgiană de andive și șuncă, și Șuncă Belgiană De Andive Gratinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați andivele, șalota, cimbru și frunza de dafin. Gatiti, intorcand ocazional andivele, aproximativ 3 minute, pana devin aurii peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
3
Adăugați 2 lingurițe de apă și reduceți focul la minim. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 2025 de minute, sau până când andivele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit. Se condimentează cu sare și piper, apoi se servește cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
4
articol var
5
Type_27_data = {};
6
articol
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista