Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Anchos și ceapă cremoase. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ceapă Cremoasă, și Ceapă Cremoasă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați anchos și prăjiți la foc moderat, apăsând în jos cu o spatulă, până când sunt parfumate și vezicule, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Transferați pe o farfurie și lăsați să se răcească, apoi tăiați ardeii iute în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
4
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa și usturoiul, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați bulionul și gătiți până se reduce la jumătate, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Adăugați anchos, smântână și tarhon și gătiți la foc moderat până când ceapa și anchos sunt fragede și crema se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Roșii De Soare Nu
8
Se adaugă sarea și sucul de lămâie, se transferă într-un castron și se servește.