Anchos cremos și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Anchos și ceapă cremoase. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ceapă Cremoasă, și Ceapă Cremoasă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Adăugați anchos și prăjiți la foc moderat, apăsând în jos cu o spatulă, până când sunt parfumate și vezicule, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și lăsați să se răcească, apoi tăiați ardeii iute în bucăți de 1/2 inch.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și usturoiul, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și gătiți până se reduce la jumătate, 6 până la 7 minute.
Adăugați anchos, smântână și tarhon și gătiți la foc moderat până când ceapa și anchos sunt fragede și crema se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Se adaugă sarea și sucul de lămâie, se transferă într-un castron și se servește.